290x140cm Backpack Hengekøye hammock Outdoor med myggnetting

(%)
View Cart


Product description

Våre er laget av kraftig 210T fallskjermnylon av høy kvalitet (samme type fallskjermdyrere bruker!) Dette ekstra myke, men supersterke materialet gir deg den mest komfortable og avslappende opplevelsen noensinne.
 
LYSVIKT OG KOMPAKT – Så du kan ta dem hvor som helst.
 
ALT DU TRENGER – Disse ultimate hengekøyene kommer med karabinhenger festet til hver ende og to 8 ft tau for å henge den opp (IKKE 2 fot som andre). Hvis du ikke vet hvordan du knytter knuter, ikke å bekymre deg fordi vi vil sende deg en e-post med enkle instruksjoner etter kjøpet. Heng den på trær, staver eller noe annet solid. Det er holdbart kult og perfekt for reise, camping, fotturer, stranden, parken, verandaen, terrassen, innendørs eller hvor som helst ellers for den saks skyld. Menn, kvinner og barn elsker alle hengekøyene våre.
 
100% GARANTI FOR FORNØYE – Så du trenger ikke å lure på om du risikerer dine hardt opptjente penger. Hvis du ikke elsker det, gi oss beskjed. Vi er stolte av å ta vare på de fantastiske kundene våre. Ikke ta ord for det, se bare på vurderingene våre.
 
VI VIL IKKE Tømme PALETTEN din FOR VESENTLIGERE! Vi elsker friluftsliv akkurat som deg, og vi vet at kostnadene for utstyr virkelig kan legge opp, derfor tilbyr vi samme kvalitetsprodukter som andre kjente merkevarer til en mye rimeligere pris. Stol på oss, utstyret vårt er like bra! Det er også en flott multifunksjonell billig gave til din mor, pappa, søster, kjæreste, kjæreste, sønn, datter eller til og med hunden 🙂
 
Kule ting om hengekøyene våre:
* VELDIG KOMFORTABEL og ekstra myk (så myk som ENO – og ja, vi sjekket)
* SUPER STERK fallskjermnylonstoff (210T Nylon – samme materiale som fallskjermhoppere bruker!).
* EKSTRA SIKKER fordi den har tredelt sammenføyningssøm, slik at du ikke faller gjennom
* HAR ALT DU trenger å sette den opp og begynne å slappe av i den nå (sett med nautiske tau og 2 tunge stålkabinetter inkludert)
* INGEN MÅL FOR Å HANGE hengekøyen din fordi du ikke trenger et eneste verktøy!
 

Størrelse:

290 cm x 130 cm
 
pakke:
1 stk hengekøye
1 stk poser
2st tau
2 stk fjellklatringspenne
2stk Grunnspiker
2stk Vindtauback to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×