3 in 1 Multifunctional kamuflasj regntøy tarp og teppe

(%)
View Cart


3 in 1 Multifunctional kamuflasj regntøy tarp og teppe

Multibruk Militær Taktisk Vanntett Ripstop Hooded Camouflage Regnfrakk Regn Poncho for menn Kvinner

Militær hette kamuflasje Regnfrakk laget av høykvalitets vanntett ripstop nylon. Denne ripstop-ponchoen er 100% vanntett og kalles ripstop på grunn av den spesielle veven som går gjennom materialet. Det er opprinnelig et militært designet materialvev som brukes i mange stoffer og applikasjoner. Det lar også materialet være lettere uten å miste styrke. Et multifunksjonselement har øyehull på falsen for bruk som ly eller bakkeark, og trykk piggkopper på sidene slik at du kan bruke det som soveposedeksel eller til og med en poncho.

 

Pakkeliste:

1x Rain Poncho

1 x Matching Bag

 

Materiale: 100% vanntett ripstop nylon

størrelse: ca. Mål: 55 «x 41»;, lengde: 82 «», bredde: 57 «(når den er spredt helt ut)

 

FUNKSJONER:

Bruk som krisesenter eller sovepose når den brukes som en militær Poncho, beskytter deg og ryggsekken mot kraftig vind og regn, alt-i-ett lettbrukende regnfrakk

Flerformat. den kan ikke bare brukes som regnfrakk, er telt, fuktighetssikre matter, regnregnfrakk, ly ikke bli våt, skift matter solrik, med et tau for å gjøre en liten kalesje, unngå solen.

Miljøvennlig, ikke-giftig, slitesterkt, behagelig, ingen delaminering, ved å bli aldrende, vanntett ytelse, er kamuflasjeringseffekt åpenbar.

Ulike applikasjoner. Den vanntette ponchoen er ideell for Survival, Camping, Fiske, Jakt, Militær, Taktisk og alle andre friluftsaktiviteter samt Halloween-kostymer!

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×