90-95 cm bred magnetisk myggnett dør

(%)
View Cart


Pakke inneholder:1 x Anti-mygggardin

1 rulle x Selvklebende krokbånd

1 pose x metall tommelfinger

INSTALLASJONER I EN INSTANT – Monteringssett inkludert – Alle sorte tommelstikker av metall og værbestandig feste av krok og sløyfe gjør det enkelt å installere og fjerne. MERKNAD: Produktets emballasjedesign kan variere.

Passer til alle dørstørrelser opp til 90 eller 95 cm bredde – Hvis dørkarmen måler 90-95 cm eller mindre i bredden og 200 eller 220 cm eller mindre i høyden, vil denne justerbare hengende skjermdøren være perfekt passform! Kan brukes som erstatning for en fast skjermdør og passer foran, bak, innvendig eller utvendig, inngang, uteplass, terrasse, veranda, balkong, glass, garasje og til og med skyvedører. VIKTIG: Mål døren din før du bestiller for å være sikker på at skjermen vil passe.

ÅPNER OG STENGER SOM MAGISK! Den midtre sømmen på skjermdørnettet er strategisk foret med kraftige magnetkubber og magnetlister som gjør at døren åpnes enkelt og lukkes sømløst! Inkluderer 26 magneter for best mulig forsegling og lukking. Den sammenleggbare skjermdøren er også uttrekkbar, rammeløs og avtakbar og kan rulles sammen for midlertidig lagring i løpet av månedene og er lett å fjerne.

MULTI FUNKSJONSDESIGN. Holder feil, lar frisk luft komme inn. HÅNDFRI- Lar for enkel gjennomgang mens hendene er fulle. PET VENNLIG – Hunder og katter kan gå i og utenfor huset enkelt. Skjermnett hjelper til med å holde insekter, mygg og fluer UT!

DURABLE, HEAVY DUTY MESH – Oppgradert nettforheng med et høyere antall tråder enn andre billige skjermer og forsterkede kanter overlever tidens test. Leveres med premium metallsorte tommelstifter og selvklebende limkroker for ekstra sikkerhet. Maskinvare er svart og usynlig når den er installert.

 

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×