Gratis frakt over 599 kr

knestotte-knebandasje/knestotte-psb-active-plus

👉 1-3 dager leveringstid på munnbind

🔥 Kvalitet med prisgaranti 

🚀 CE-merket og CWA godkjente munnbind på lager

For andre produkter, gjelder egne leveringstider.

View cart
100% trygt betaling
Product Description
Item Specifics
Shipping & Payment
SE TESTRAPPORT HER
Product DetailsPackage included:

  • 1PCS Knee Pad (1pcs,not 1pair)

Knestøtte Active Pluss er en ultra tynn knestøtte fremstilt i et slitesterkt materiale for beste funksjon og minimal bevegelighetspåvirkning av kneleddet.

Knestøtte Active Plus har to fleksible sidestabiliserende metallskinner for ekstra støtte og avlastning av kneleddet ved aktivitet. Skinnene er spesielt konstruerte for ikke å påvirke kneleddets bevegelighet i bøy og strekk, det støtter og avlaster kun kneleddet sideveis. Skinnene sitter godt innkapslet i myke materialer som sikrer minimalt med friksjon mot kneleddet.
Knestøtten er en helt unik knestøtte, som gjør det mulig å øke støtten over leggens fremside ved hjelp av den tibiale forsterkningssonen. Sonen dekker hele knestøttens nedre fremre del ved skinnebenet. Den forsterkede sonen forbinder også de fleksible skinnene på knestøttens fremre del, og reduserer derved graden av elastikk lokalt over knestøtten.
Forsterkningssonen bidrar dermed til ekstra støtte og kontroll av benet ved kraftigere belastning, som ved for eksempel benbøyning, kraftig fleksjon eller løping i nedoverbakke eller ujevnt terreng. Over leggen har Active Plus et justerbart elastisk bånd som enkelt justeres i forhold til ønsket behov for støtte og kompresjon. Det spesielt justerbare båndet forbinder den tibiale forsterkningssonen, noe som gjør det enkelt å sørge for økt eller redusert støtte alt etter aktivitetsnivå.

Rundt hele kneleddet sitter et høyelastisk Powernet materiale, som støtter effektivt opp om kneleddet ved aktivitet. Nettets elastiske egenskaper sikrer ekstra kompresjon over hele kneleddet, og kan justeres i forhold til ønsket støtte og kompresjon, avhengig av aktivitet.

Knestøtten Active Plus har en silikonkledd innside for ekstra effektivt feste ved aktivitet. Over lårets fremre og bakre del, samt over leggmuskelens bakre parti er det innsydde silikonfelt for en optimal fiksering. Knestøtten kan brukes uavhengig av idrettstype, og fungerer like bra ved cross-fit som løping og annen høyintensiv aktivitet. Med tanke på den unike konstruksjonen og de tynne materialene, tillater knestøtten full bøy og strekk i kneleddet uten begrensninger. Knestøtten fungerer derfor like optimalt for eksempelvis dype knebøy på gymmen, som cross-fit, fotball, løping og annen idrett.


Item Specifics
Model Number:
 A-7720
Material:
 Nylon,Spandex,Latex
Brand Name:
 Aolikes
Age:
 Universal
Product:
 Breathable Sport knee support
Size:
 S/M/L/XL/XXL/XXXL
Color:
 Green/Black/Orange/Pink
Suit Sport:
 Football,Basketball,Badminton,Riding,Mountaineering,Other Sport
Featuers:
 Soft, Double Pressure, Breathable, High elastic
Shipping & Payment

1- 3 dager leveringstid til Norge 

⌚ Rask levering


Du får sporingsnummer etter korttid. Du kan spore din pakke her.


Du har 14 dagers angrerett ved kjøp på framtidenskjop.no. 

OBS! Ingen angrerett på munnbind pga smittefare.


SE TESTRAPPORT HER
Se CWA-sertifisering og testrapporter her --> /cwa-sertifisering-og-munnbind-testrapport/

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×