Silkeputetrekk 100% Mulberry Silke - SvartSilkeputetrekk 100% Mulberry Silke 6A grad - Emerald grønn - ChampagneSilkeputetrekk 100% Mulberry Silke 6A grad - Emerald grønn - Champagne

Silkeputetrekk 100% Mulberry Silke 6A grad – Champagne

(%)
View Cart


Markedets mest eksklusive silkeputetrekk i 100 % Charmeuse Mulberry silke

  • Silkekos of NORWAY bruker 6A grad av 16 – 30 momme på alle våre silkeprodukter fordi det gir et tykkere, mykere, glattere og mer holdbart silkeprodukt.
  • Vi sover en tredjedel av livet vårt! Silkekos of NORWAY sitt eksklusive silkeputetrekk med sin glatte overflate er en veldig enkel og god måte og ta vare på huden og håret ditt .
  • Visste du at silke er temperaturregulerende, allergivennlig og at silke ikke absorberer fukt fra hud og hår? Derfor er silke mer hygienisk enn feks bomull. Her finner du vårt store utvalg av silkeputetrekk og lekre farger.
Silkeputetrekk 100% Mulberry Silke - Svart

Putetrekk silke fra Silkekos of NORWAY

Produkt Type:
6A Top Grade silk pillowcase
Materiale:
19mm
Stoffkvalitet
100% OEKO-TEX 100 6A Top Grade silke
Vårt kvalitet
100% organisk, OEKO-TEX Sertifisert, TUV-Rheinhald sertifisert, Intertek sertifisert
Hypoallergisk, Anti-aging
Farge
Rosa, Sølv, Kreme, Svart, Emerald Grønn, Sterling Sølv
Størrelse
 50 x 70 cm

Hvorfor kjøpe silkeputetrekk fra Silkekos of NORWAY?

Vi er eneste leverandør i Norge med sertifisert silkevarer uten fartlige stoffer og testet og godkjent av Tysk laboritet TUV Rheinland og Intertek. Våre produkter er laget av den høyeste karakteren (6A) langfibermorbærsilke, med en tykkelse på 19 momme og håndhever de strengeste kvalitetsretningslinjene, inkludert giftfrie fargestoffer.

Anti aldring

Vi tilbringer en tredjedel av våre liv i sengen. Silkefibre er vesentlig mindre absorberende enn mange andre fibre, så de kan bidra til å holde hudens fuktighet og dyre ansikts- og hårprodukter der de hører hjemme, på ansiktet og håret. putetrekk i silke kan bidra til å redusere friksjon, noe som kan redusere strekk og trekking på delikat ansiktshud.

Anti søvnkrøll

Noen gang våknet med en søvnkrøll? Etter hvert som huden blir eldre, mister den elastisitet, og søvnkrøllene kan bli mer uttalt og varer lenger. Mens brettene vanligvis forsvinner senere samme dag, kan de gradvis ‘strykes inn’ gjennom årene. silde putetrekk kan bidra til å redusere friksjon, slik at huden kan gli langs puten samtidig som det reduserer ekstra trykk på krøllete hud.


back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×