Fordampende mini luftkjøler

(%)
View Cart


Fordampende mini luftkjøler

Beskrivelse

Fordampende mini luftkjøler er en kompakt pakke som kombinerer kjøler, luftfukter og luftrenser. Med et plassbesparende design kombinert med evnen til å ta strøm fra USB, og gjør den til en perfekt partner på skrivebordet ditt. Det kan enten bare kobles direkte til datamaskinen eller til en stikkontakt med adapter.

Nyt brisen av kjølig luft

Det er tre lufthastigheter for å gi deg en fin bris når du trenger det. Med hjelp av justerbare luftventiler kan du styre luftretningen.

Lys opp dagen

Det innebygde LED-stemningslyset har flere fargevalg for å lyse opp dagen din. Lysfargen kan stilles inn fra toppen av kuben.

Enkel og effektiv kjøling

Kjøleffekten fra denne mini-luftkjøleren er basert på fordampning av vann. Derfor er det ikke nødvendig med ventilasjon for varmluft, og den bruker bare en liten mengde energi. Vanntanken som er lett å fylle på kan fylles fra toppen av kjøleren.

Funksjoner:
Ved hjelp av fordampningsteknologi gjør det hverdagens kaldt vann, via et spesielt filter, til kjølig, ren luft som vil slappe av deg, samt holde deg kjølig på varme klistrede netter.
Avkjøles og fukter for bedre luft, og lar deg skape ditt eget personlige klima
Kjører i opptil 8 timer per fyll dette kraftige, trekker varm luft fra rommet gjennom det fordampende vannfilteret, og fyller ethvert sted med kjølig, ren komfortabel luft.
Bare fyll på med vann, koble den til hvilken som helst standard stikkontakt og nyt!
Lett og lett å ta med seg.

Beskrivelser:
Med rensefunksjon kan du nå nyte kjølig, ren luft hvor som helst.
Det er flott for arbeidsplasser, campingvogner, kjellere, loft, garasjer, treningssentre og mer!
Kompakt design passer pent på skrivebordet, nattbordet eller salongbordet, uansett hvor du trenger det!

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×