OFTE STILSTE SPØRSMÅL

Hvorfor sier dere at deres munnbind er bedre enn de andre ?

Vi lar våre kunder bestemme basert på fakta. Vår munnbind har:

Dokumentert filtrering på 99,5% i henhold til CWA-krav og krever ikke karbonfilter. Andre leverandør gir filtrering som krever karbonfilter.

Dokumentert god pusteevne i henhold til CWA-Krav. Ingen andre leverandør dokumenterer pusteevne. Pusteevne sikrer at det er lett å puste når du har munnbind på.

NORGES BILLIGSTE MUNNBIND FOR 30 DAGERS BRUK. Husk at andre munnbind krever karbonfilter og dermed koster 2-3 ganger dyrere enn våre munnbind totalt. I tillegg er de ikke engang nærmere til kvalitet vi tilbyr til våre kunder.

Når får jeg bestillingen min?

Bestilling lagt før 21:00 sendes samme dag med helthjem. Vi sender varer med forsikret pakker. Det tar for fleste pakker i østlandet kun 1 dag å levere. For nordligste deler kan det ta 3-5 dager for levering. Resten av landet får varene levert innen 2-3 dager.

Når får jeg spore bestillingen min?

Du kan spore bestilling fra neste morgen. Pakker leveres ofte samme dag i Oslo og omegn mens neste dag til Bergen, Stavanger, Trondheim og omegn.

Kan jeg få billigere frakt alternativ ?

Du får gratis frakt for ordre over 599 kr evt 59 krone under 599 kr ordreverdi.

Vi bruker forsikret pakke levering med helthjem. Vi har mulighet å sende pakker uten forsikring på lavere pris med Bring. Vi opplever at 10% av Bring pakker går tapt på veien og kunder må vente for skade/tap sak er opprettet. Disse medfører unødvendig ventetid for våre kunder. Vi har derfor valgt å forkaste Bring til fordel for våre kunder.

Hva er CWA /SN-CWA17553:2020

Europeiske standard CWA17553:2020 oppgir spesifikasjon og standard for tøy munnbind. Standard Norge har godkjent dette for Norge og kalles SN-CWA17553:2020. 

Hvor trygt er et vaskbar munnbind ?

Det er stort tilbud av tøy munnbind. Fleste fra opphav fra motebransjen. Vi anbefaler at du kjøper munnbind som har dokumentert filtrering og pusteevne.

CWA-standard (Standard Norge) har satt krav til filtrering og pusteevne for munnbind for å sikre kvalitet til munnbind som beskyttelse mot luftsmitte.

Finn munnbind som har CWA godkjent filtrering og pusteevne.

Jo høyere filtrering, jo bedre. Engangs munnbind gir filtrering 99,8%.

Se etter pusteevene. Lavere puste evne enn 60 Pa/cm2 gir veldig god pustekomfort.

Hvorfor anbefaler dere ikke munnbind med karbonfilter ?

Det selges munnbind som krever karbonfilter for å oppfyller CWA-krav. Vi anbefaler å unngå karbonfilter munnbind. Det er potensielt kilde for smittespredning og feilbruk. I tillegg vil det koste mye mer å kjøpe karbonfilter i tillegg til munnbind. Hensikten med munnbind er å redusere smitterisiko og det blir ofte vanskelig.

Se våre Munnbind med 99,5% filtrering som krever ikke karbonfilter

Vi tilbyr våre kunder både munnbind med karbonfilter og munnbind som krever ikke karbonfilter og gir filtrering på 99,5%.

Disse er testet av eurofins og intertek laboratorier. Disse er uavhengig laboratorier og europeisk og norsk mest respekterte innen feltet.

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×