KNEORTOSE Knestøtte – VED KORSBÅNDSSKADE

100 kr avslag på ordre over 850 kr

🔥  Stort etterspørsel for munnbind. Kjøp nå 🔥 

🚀 Leveres hjem til deg innen 2 - 4 dager 🚀 

For andre produkter, se leveringstider.

View cart
100% trygt betaling
Product Description
Product Details

Kneortosen har to stabile, dobbeltleddede skinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for optimal sideleddstabilisering av kneleddet under aktivitet og bevegelse.
Skinnene kan med fordel tilpasses etter kneleddets kontur for optimert passform og stabilitet.

Det er utrustet med Hyper X-funksjon for effektiv stabilisering ved fremre korsbåndsskader.
HyperX motvirker effektivt overstrekking av kneleddet gjennom en unik konstruksjon av et bakre kors, to kryssede bånd bak knehasen. De tillater effektivt full kontroll av kneleddets bevegelse under aktivitet.
Overstrekking i kneleddet er et veldig vanlig problem ved fremre korsbåndsskader og CoTex LIGA X gir effektiv kontroll.

Kneortosen er utstyrt med en kombinasjon av elastiske og faste bånd som effektivt forsterker kneortosens funksjon og stabilitet.
Båndene gjør det mulig å effektivt feste fram- og baksiden av ortosen individuelt for optimal funksjon og individuell tilpasning.
Alle båndene har borrelås for en enkel, fleksibel og sikker påsetting.

Rundt kneskålen sitter en viskoelastisk beskyttelsespute i silikon som effektivt stabiliserer og avlaster kneskålen ved aktivitet. Beskyttelsesputen i silikon beskytter også kneskålen ved fall og støt fra siden mot leddet.
Vi anbefaler håndvask på 30 grader for CoTex Liga X slik at ortosen skal holde optimalt. Skinnene kan tas ut før vask slik at det blir enklere å skylle opp produktet.

a

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\") for å gi deg en best mulig shoppingopplevelse. Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×