Gratis frakt på fleste varer

Knestøtte basic sport komprimering knestøtte

👉 2 - 5 dager leveringstid på munnbind

🔥 Markedets beste priser 

🚀 Munnbind leveres rett hjem

For andre produkter, gjelder egne leveringstider.

View cart
100% trygt betaling
Product Description
Item Specifics
Shipping & Payment
Product Details

Knestøtte Basic Sport er en anatomisk designet knestøtte spesielt utviklet for å sørge for kompresjon, stabilitet og varme til et smertefullt kne. Knestøtten gir full bevegelsefrihet til kneleddet spesielt, og passer spesielt godt ved idrett og sportsaktivitet takket være den unike konstruksjonen.

Knestøtten Basic Sport er laget av NeoTex, et komprimerende og stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort. Støtten øker varmen i leddet, noe som fører til at blodgjennomstrømningen øker lokalt i kneleddet, og virker samtidig smertelindrende over det skadde området.

Det anatomiske designet gir knestøtten en overlegen passform, noe som fører til at støtten sitter fiksert over leddet. Dette er spesielt viktig ved idretter med mye bevegelse i leddene, f.eks. løping, innebandy og fotball.

Knestøtte Basic er en videreutvikling av de gamle klassiske varmestøttene  for best mulig kompresjon, varme og stabilitet. Knestøtten kan med fordel brukes på både høyre og venstre kneledd.

 

Item Specifics
Merkenavn:
 Aolikes
Alder:
 Voksen
Modellnummer:
 A-7718
Materiale:
 Nylon, latex silke, spandex, silikon
Shipping & Payment

Frakt til Norge, Danmark og Sverige. 

⌚ Rask levering


Du får sporingsnummer etter korttid. Du kan spore din pakke her.


Du har 14 dagers angrerett ved kjøp på framtidenskjop.no. 

OBS! Ingen angrerett på munnbind pga smittefare.


Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\") for å gi deg en best mulig shoppingopplevelse. Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×