0-017537.jpeg0-11a0a0.jpeg0-5e07cb.jpeg

KNESTØTTE PUSHCARE BASIC

(%)
View Cart


Knestøtte Pushcare Basic er en unikt tilpasningsvennlig knestøtte for ekstra støtte og stabilitet av både kneledd og kneskskål i samme produkt. Knestøtten har to sidestabiliserende skinner for ekstra støtte og stabilitet ved bruk. Skinnene er fleksible, noe som innebærerer at de former seg etter kneleddets konturer for beste komfort og støtte. Skinnene påvirker ikke kneleddets evne til å bøyes og strekkes, da de er konstruert for kun å gi ekstra støtte av kneleddets inn- og utside. Knestøtten har en helt unik konstruksjon som tillater åpning av hele lårdelen for å forenkle på- og avtagning av knestøtten.

Hele knestøttens fremre lårdel kan åpnes og tilpasses individuelt, alt etter ønsket behov for støtte og kompresjon rundt låret. Rundt kneskålen sitter en kneskålsstabiliserende pute. Puten er konstruert for å gi ekstra støtte over innsiden og utsiden av en instabil kneskål, og fungerer effektivt for å støtte og avlaste kneskålen ved smerter og problemer.
Knestøtten har også to kryssende bånd i forkant som sitter i forbindelse med puten for kneskålen. Båndene gir mulighet for individuell tilpasning og justering av graden av støtte over knestøttens inn- og utside.

Pushcare Basic brukes med fordel ved problemer med
– Artrose i kneleddet
– Artrose i kneskålens bruskkledde bakside
– Patellofemoral smerte PFSS
– Instabil overbevegelig kneskål med behov for støtte medialt/lateralt
– Generell instabilitet i kneleddet

Knestøtten Pushcare Basic er en ekstra smidig knestøtte for støtte av kneledd og kneskål, i et ekstremt velventilert materiale for både hverdagsbruk og ved mosjonsaktiviteter.

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×