KNESTØTTE SPORT BASIC MED HULL – ÅPEN PATELLA

Sendes i 5 dager
View cart
100% trygt betaling

En anatomisk designet knestøtte med hull for god stabilisering og kompresjon av et smertefullt kneledd.

Knestøtten gir en lett støtte og lokal varmebehandling over det smertefulle området. Knestøtten Basic er laget av NeoTex, et komprimerende og stabiliserende materiale for optimal funksjon og brukerkomfort. NeoTex øker blodgjennomstrømningen lokalt i kneleddet og fungerer samtidig smertelindrende over det skadde området. “Åpen patella”-designet avlaster kneskålen for å unngå trykk og ubehag på kneskålen.

Knestøtten Basic er en anatomisk designet knestøtte spesielt utviklet for å gi lett kompresjon og stabilitet og varme til et smertefullt kne. Knestøtten gir full bevegelsesfrihet spesielt til kneleddet, og er et spesielt godt valg ved idrett og aktivitet takket være den unike konstruksjonen.

Det anatomiske designet gir knestøtten en overlegen passform som gjør at støtten sitter fiksert over leddet, noe som er veldig viktig ved idretter som krever mye bevegelse i leddene, f.eks. løping, innebandy og fotball. Alle sømmene på produktet er med vilje laget glatte slik at de ikke skal føre til gnagsår ved ekstrem bruk. Innsiden av NeoTex-materialet er helt glatt for å gjøre rengjøring og vask av produktet enklere.

Knestøtte Basic er en videreutvikling av de gamle klassiske varmestøttene med hovedmateriale i NeoTex for best mulig kompresjon, varme og stabilitet.

Knestøtten kan med fordel brukes på både høyre og venstre kneledd.

Age:
 Adult
Model Number:
 177907
Brand Name:
 Aolikes
Material:
 SBR;Nylon;OK cloth;Alloy aluminum plate
Name:
 Knee Brace
For the leg circumference:
 38-52cm
Color:
 Black
For:
 Volleyball/Basketball/Tenis
Total Leveringstid = Behandlings Tid + Leveringstid Behandlings Tid: 7-9 Dager Fremskyndet Frakt: 3-6 Virkedager Standardfrakt: 7-15 Virkedager

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\") for å gi deg en best mulig shoppingopplevelse. Personvern and Generelle vilkår

15% AVSLAG ALLE VARER UANSETT FØRPRIS !

Gjelder også salg varer !

Bruk promokode : KUNDE15

Shopping cart

×