Back to homepage

KNESTØTTE

(111)

KNESTØTTE

Tre ting er viktige for at en knestøtte skal øke din prestasjonsevne og beskytte mot skader – det er varme, kompresjon og økt kommunikasjon mellom hjerne, ledd og muskler. Effekter som bedre blodsirkulasjon og balanse både øker sikkerhet og lindrer smerte. Her finner du knestøtter og -beskyttere i ulike tykkelser for mange idretter, for eksempel løping og håndball. Våre knebeskyttelser er designet for å beskytte knærne dine, både når du er skadet eller ved tilbakevendende skader. De fungerer ved å gi varme og kompresjon til knærne. Kompresjonen øker blodgjennomstrømningen og den mottagende informasjonen fra kneet, og hjelper utøvere til å utføre mer kontrollerte og stabile bevegelser. Knestøttens varmende effekt hjelper til med å øke en hurtigere blodgjennomstrømning og holder knærne varme gjennom hele aktiviteten på en effektiv måte.

GUIDE - SLIK VELGER DU RIKTIG KNESTØTTE FOR DEG: 3MM, 5MM ELLER 7MM

Rehband Rx Knee Support er anatomisk utformede knestøtter som gir både kompresjon og varme for å øke utøverens prestasjon og for å forhindre skader. Konstruksjonen av Rehband Rx Knee Support er bygget på en unik patent som sikrer dens anatomiske passform. Formen gjør det mulig for produktet å følge kroppens bevegelser og sørger for å holde seg på plass under trening.
"Det finnes tre forskjellige tykkelser på knestøtten, der alle er designet for forskjellige bruksområder. Knestøtten på 3 mm gir ideell støtte til høy fleksibilitet eller utholdenhetstrening. Knestøtten på 5 mm hjelper utøvere som bedriver variert trening, hvor det trengs både smidighet og støtte. Knestøtten på 7 mm gir kraftig stabilitet for tunge løft og ekstra støtte under rehabilitering", sier Johan Bohlin, fysioterapeut og utviklingssjef hos Rehband.

VELG RIKTIG TYKKELSE PÅ KNESTØTTEN:

Til utholdende sportsgrener Knestøtten på 3 mm passer særlig godt til utøvere innen utholdenhet og langdistansetrening. Den er lettere og passer perfekt for utholdende sportsgrener der du ønsker så lett utstyr som mulig. Knestøtten på 3 mm hjelper utøverne når de begynner å bli slitne på slutten av treningen, og sørger for at de får kontroll over knebevegelsen sine. Til varierte aktiviteter Denne 5 mm tykke knestøtten passer særlig godt til utøvere som driver med variert trening, der man trenger både smidighet og støtte. Knestøtten på 5 mm kan brukes til de fleste sportsgrener, både av langdistanseløpere som ønsker ekstra støtte til knærne sine og til de som bedriver fitnesstrening. En generell knestøtte som kan brukes til alle typer aktiviteter.  For kortvarige, tyngre aktiviteter Denne 7 mm tykke knestøtten gir kraftig stabilisering til tunge løft og ekstra støtte under rehabilitering. Historisk sett er støtten på 7 mm mest brukt av vektløftere som trenger ekstra støtte under løft, men i dag er det også vanlig for de som tar tunge løft på fitnessmaskiner. Støtten på 7 mm forbedrer responstiden og kommunikasjonen mellom hjernen og kneet, og sørger for at kortere aktiviteter utøves mer nøyaktig og sikkert.
back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×