Back to homepage

Full avslapning med god massasje

(16)

Massasjeapparater for velvære

På framtidenskjop.no kan du velge mellom et bredt spekter av forskjellige apparater for massasje. Du kan velge mellom massasjeapparater for kroppen, for føttene og for hodebunnen, så nå kan du gi de ømme musklene dine en skikkelig massasje fra hode til tå. Her kan du lese mer om de forskjellige apparatene Framtidenskjop.no forhandler for massasje. Har du ømme muskler og føler at du trenger en skikkelig massasje? Hvis du ikke har mulighet til å få massasje fra en annen person, tilbyr framtidenskjop.no en rekke produkter for massasje som garantert vil få deg til å føle deg mye bedre på kort tid – til en rimelig pris.

Massasje for ømme muskler – føl deg bedre i hverdagen

I denne kategorien gir vi deg en oversikt over vårt brede utvalg av massasje apparater til praktisk talt alle formål. Framtidenskjop.no tilbyr massasje apparater for ømme og slitne muskler for ulike områder på kroppen. De vanligste behandlingsstedene er øvre rygg, skulder og musklene som går langs ryggraden. I tillegg har vi spesielle massasjeapparater for føtter og nakke, samt hele massasjeseter hvor du kan få en komfortabel Shiatsu-massasje.

Massasjehammer

Når vi skriver massasjehammer, mener vi "hammer for massasje". En massasjehammer tar virkelig tak og hamrer vekk muskelspenninger. Ofte anbefales det å kjøpe en massasjehammer med infrarød varme, noe som gir en dyp infrarød varme dypt inn i musklene. De fleste av våre massasjehammere kan justeres i intensitet slik at du kan begynne forsiktig og deretter skru opp intensiteten når kroppen har tilpasset seg massasjen med hammeren.

Massasjeputer og massasjebelter

Våre massasjeputer med infrarød Shiatsu-massasje kan brukes til nakke, rygg, armer og ben. Fordelen med dette massasje apparatet er at det er kroppsvekten din som skaper vekten på massasjeputen, og derfor trenger du ikke en ekstra terapeut til å gjøre behandlingen. Derfor kan du bare sitte/ligge på sofaen med massasjeputen bak nakken din og slappe av, resten tar massasjeputen seg av.

Vibrerende massasjeapparat

Vibrerende massasjeapparater er spesielt egnet for å øke blodsirkulasjonen i de ytre lagene i musklene, og frigjør dermed muskelspenninger og ømhet. Bruk av vibrasjonsmassasje og infrarød varme er en flott kombinasjon som virkelig kommer i dybden av musklene og løsner spenninger på en veldig behagelig måte. Det anbefales å bruke massasjeapparatet annenhver dag til spenningene løsner.

Fotmassasje

Føttene er de mest stressede lemmene på kroppen din, vi står i gjennomsnitt 10 timer på føttene daglig. Derfor er det også viktig å pleie og skjemme bort føttene dine med en ukentlig massasje som løsner muskelspenninger og øker blodsirkulasjonen. Framtidensjop.no tilbyr behagelige massasje apparater for føtter som gir fornyet energi og styrke for å kunne stå oppreist lenge uten å bli sliten eller få vondt.

Massasjesete

Framtidenskjop.no tilbyr populære massasjeseter med både en vibrasjonsmassasje og en Shiatsu-massasje med varme. Vårt bestselgende massasjesete tilbyr en dyptgående massasje med Shiatsu. Massasjeseter for bil er blitt mer og mer populære, men vi tilbyr imidlertid bare massasjeseter for bilen med vibrasjonsmassasje og varme, ettersom Shiatshu-massasje ikke er lovlig i bil.

Hva er en muskelkramper?

Dette spørsmålet blir massørene ofte stilt. Muskelkramper er en plutselig, stram og intens smerte, som oftest forekommer på baksiden av leggen (gastrocnemius) og baksiden av låret (biceps femoris), samt på forsiden av låret (quadriceps). Krampen kan variere i intensitet fra en lett stivhet til uutholdelig smerte og kan vare fra noen få sekunder til flere minutter. Kramper kan komme og gå flere ganger før muskelen kan slappe av og smerten forsvinner.

Hva forårsaker muskelkramper?

Muskelkramper oppstår når en muskel ufrivillig og kraftig trekker seg sammen og muskelspenningen ikke opphører. Muskelen kan ikke slappe av. Dette skyldes trolig en unormal stimulering av muskelen, men den eksakte mekanismen er ikke kjent. Muskelkramper forekommer oftere for eldre mennesker, eller etter du har sittet i den samme stillingen over lang tid. Dårlig form og trening/konkurranser med høy belastning, øker også sannsynligheten for at muskelkramper oppstår. Utstrekking av musklene etter trening bidrar til å unngå å pådra deg muskelstrekk, inkludert massasje.

Hvorfor er det viktig å få en massasje?

Massasje bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen rundt musklene dine, noe som øker strømmen av oksygen og næringsstoffer til musklene, og noe som igjen fører til økt fleksibilitet, blant andre fordeler. Spenninger og hodepine er svært vanlige lidelser blant mennesker i dagens samfunn og en av de viktigste årsakene til dette er stress.

Massasjeapparater hos Framtidenskjop.no

Så, hvorfor gå rundt med smerter i muskler og ledd på jobb eller skole, når du kan fjerne problemene enkelt med massasjeapparater fra Framtidenskjop.no til en meget rimelig pris? Dette er vel anvendte penger ettersom du vil få en vesentlig bedre livskvalitet og mer glede i hverdagen din.
back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×