BYTTE OG RETUR

Husk at på grunn av smittefare kan vi dessverre ikke ta munnbind i retur. Disse varer defineres som hygieniske varer og returrett gjelder ikke i henhold til forbruksloven.

Kansellere en bestilling

Alle bestillinger kan kanselleres inntil de sendes. Hvis bestillingen din er betalt, og du må endre eller avbryte det, må du kontakte oss innen 2 timer med forbehold at varen er ikke allerede behandlet og/eller sendt. Når pakken og forsendelsesprosessen har startet, kan den ikke lenger kanselleres.

Retur og Angrerett

Din tilfredshet er vår # 1 prioritet. Derfor gir vi kunden tryghet å ha tidnok til å ombestemme seg. Du kan bruke angrerett i henhold til forbruksloven.

*Du kan sende refusjonsforespørsler innen 14 dager. Du kan gjøre det ved å sende en melding på [email protected]. Vi kontakter deg tilbake med informasjon videre.

Husk at du kan ikke retunere varer som er på salg.

Angrerett – Slik gjør du det

Ved retur av varer, ber vi dere kontakte kundeservice som hjelper dere videre.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede lyd- eller dataspill/program, parfyme, kosmetikk og hudpleie dersom forseglingen er brutt. Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen. Ved prøving av bade- og undertøy, vær vennlig å gjøre dette over ditt eget undertøy, og la hygieneremsen sitte på.

Husk at på grunn av smittefare kan vi dessverre ikke ta munnbind i retur. Disse varer defineres som hygieniske varer og returrett gjelder ikke i henhold til forbruksloven.

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×