Slik feirer du barnebursdag billig

Fødselsdager og penger

Noen ganger må du bli kreativ når det gjelder å feire en bursdag! Det er spesielt sant hvis du lite har penger.Tross alt kan bursdagsfestene være dyre anledninger. En bursdagsfest kan få lommeboken til å føles mye lettere på slutten av dagen fordi du trenger en kake eller annen deilig festlig mat, det er gaver å kjøpe.
Nå som du er stresset og ser på lommeboken din for ekstra regninger, ta en dyp pust og sakte lese neste setning. Det er måter å feire spesielle anledninger uten å bruke mye penger.
Ja, det er riktig. Det er gratis ressurser og innovative metoder for å feire bursdager uten penger. Du kan fortsatt feire dagen og ha det gøy også! Mens det er viktig å få partiene til å feire din beste venn, bror, datter og annen viktig person i livet ditt, trenger du ikke å bryte budsjettet ditt.
Kreative fødselsdagsgave ideer
Begynn å tenke på hvilken gave du vil gi den spesielle personen i livet ditt.Tenk utover det materielle produktet som er bundet i gavepakning når du ikke har penger. Det finnes andre alternativer.
Har du noen gang hatt en flott dag med en venn bare slapper av på stranden eller går en tur? Disse alternativene koster IKKE noen penger. Aktivitetene er morsomme fordi du bruker kvalitetstid med vennen din og nyter en opplevelse sammen.
Det er ikke nødvendig med noen materielle produkter. Du kan bruke samme prinsipp når du feirer bursdager.

Aktiviteter er flotte presenterer

Gaver som ikke koster noen penger

Her er eksempler på gaver som ikke koster penger:
 • Du overraske den spesielle gutten / jenta med en naturskjønn fjelltur eller en annen vakker del av byen.
 • Du lager en kinoopplevelse hjemme. Dim lysene og se en film du allerede eier eller at du låner fra en venn.
 • Du planlegger en piknik med en stor gruppe og be hver person å ta med en tallerken. Din egen tallerken består av matvarer du allerede har på kjøkkenet ditt.
 • Fortell alle gjestene å ta med kameraer. Ta dumme bilder av hverandre under festen; du vil le! Etter festen, last ned bildene til et elektronisk utklippsbokprogram og send dem til alle på festen.
Husk at etter en bursdagsfest husker folk ofte opplevelsen mer enn en fysisk presentasjon. Kvalitetstid brukt sammen betyr egentlig mer enn en materiell gjenstand.

Party Decorations: Gratis versjoner er på nettet

Kanskje bursdagen gal liker festdekor eller du vil ødelegge den spesielle fyren med en festlig fest. Du trenger dekorasjoner for å feire anledningen. Igjen, bekymre deg, siden du ikke har penger. Lag dine egne dekorasjoner for å unngå økonomiske kostnader.
Gratis måter å dekorere på festen inkluderer:
 • Skriv ut gratis online maler for serviettringer, gavekort og festfavorittposer. Disse elementene er tilgjengelige i forskjellige mønstre på flere nettsteder.

Its pary time
Its pary time (Det er lurt å kjøpe flerfunksjonelle dingser som sparer mye penger senere !) Se flott eksempler her.
Skriv ut en bursdag banner, tilpasset for fyr, å vise på festen. Sjekk ut https://framtidenskjop.no/innrednin… for noen flotte bannere å bruke.

Morsomme bursdagsselskapsbannere

morsomme bursdag banner

Lavpris ideer for uforglemmelige bursdagsfest

?Bursdagsfest på budsjett !: Kostnadsfrie ideer til bursdagsfest som vil føre til en uforglemmelig bursdagsfest Kjøp ?

Flere ideer for barns partier

For barnas fester, gå til flere fargesider og skriv ut fargesider for å holde barna aktive. Last ned arkene gratis. Det er flere morsomme mønstre å velge mellom, inkludert:
 • Tegneserier Coloring Pages
 • Naturfargesider
 • Animals Coloring Pages
 • Musikkfargesider
 • Sports Coloring Pages
Velg sidene som er knyttet til festtemaet og ha det gøy! Coloring er en aktivitet som mange barn nyter … og det er gratis!

Partiet er på!

Andre gratis måter å feire bursdager på
Andre aktiviteter for bursdagsfester som ikke koster penger inkluderer:
 • Spill musikk og dans som en gruppe, enten innendørs eller ute på plenen.
 • Ha en throwback fest for voksne som involverer spill du spilte som barn. Spillene inkluderer trillebørssport, cartwheel-konkurranser og trebenede løp.Ikke kjent med disse spillene? Google dem på nettet og begynner å trene for festen! Det er grunner til at de er klassiske.
 • Spør en listig venn som kommer til festen for å ta med forsyninger og gjennomføre en miniklasse for gjestene. Din venn vil være glad du ber om hjelp og vil ønske å vise frem sin ekspertise!

Tilbringe penger – nei!

Det er flere morsomme måter å feire bursdager, selv når du ikke har penger. Du må bruke litt kreativitet og planlegging, samt å oppnå hjelp fra gjestene. Bursdagen gal eller fyren vil sette pris på tiden du tok med å planlegge festen og ha det gøy også!Penger trenger ikke å være et hinder for å ha en flott dag.
Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hold deg oppdatert
Register now to get updates on promotions and coupons

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×