Back to homepage

Hengekøye, vifter, myggnetting - Gjør deg klar til sommeren !

(145)

Gjør deg klar til sommeren


En natt under blå himmel ?


Hengekøye - eller hammock som mange sier - er et utrolig praktisk alternativ til telt. Neste gang du skal på tur under tregrensen - hvorfor ikke droppe teltet og heller pakke med en liten hengekøye og en lett tarp? Vi har mange modeller som blir også levert med tarp som beskyttelse mot regn og vind. Felles for alle hengekøyene vi selger er at de er av høy kvalitet, gir god komfort og har en fornuftig vekt. Vi har en rekke modeller i forskjellige prisklasser og for ulike bruksområder. Ta derfor gjerne en ekstra titt på vår produktinformasjon. God tur - og sov godt!

For varmt ? Bruk en av vår vifte


Er du på jakt etter en stillegående vifte som kan kjøle deg ned på varme dager? Vi har et stort utvalg av ulike merker og modeller. Bordvifte, gulvvifte, takvifte , vifte med batteri eller tårnvifte. Vi har alle slags vifter til salg nå.

Fordampende minikjøler


Fordampende mini luftkjøler er en kompakt pakke som kombinerer kjøler, luftfukter og luftrenser. Med et plassbesparende design kombinert med evnen til å ta strøm fra USB, og gjør den til en perfekt partner på skrivebordet ditt. Det kan enten bare kobles direkte til datamaskinen eller til en stikkontakt med adapter.

Hvordan bli kvitt bananfluer?


En elektrisk fluefanger brukes effektivt som et hjelpemiddel for å bekjempe flygende insekter. Vi har mange typer elektriske fluefangere i vårt sortiment, og kan i tillegg skaffe det det meste på markedet. En fluefanger tiltrekker seg alle typer flygende insekter ved hjelp av UV-lys. Insektkontrollen kan brukes for å holde insekter borte fra uønskede områder. Insektene blir avlivet ved hjelp av enten høyspentgitter eller limplater. For deg som liker å sitte ute på kvelden og ønsker å slippe plagsomme insekter, er dette en perfekt løsning på problemet.  
back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×