Back to homepage

Sports BH til vanlig til store størrelser

(4)

SPORTS BH

Uansett om du behøver lett støtte, medium støtte eller mye støtte, så har Sportamore en sports-BH for deg fra kjente merker som Nike, Adidas, Reebok, Blacc, Röhnisch, Under Armour med flere! Her får du vite hvordan du finner riktig modell og støtte for deg!

Hvorfor skal jeg kjøpe en sports-BH?

Uansett størrelse på bysten ditt, så trenger du som kvinne en bra sports-BH som kan brukes til trening. Det spiller ingen rolle om du skal spille fotball, trene styrke, spille ishockey, trene dressur eller gå ut og løpe: en trenings-BH gjør alt mye mer komfortabelt for deg. Men ikke nok med det, en sports-BH gjør også treningen din sikrere, siden den gir støtte til brystene og reduserer bevegelsen på brystene med opp til 80 prosent (!). Det igjen reduserer ikke bare følelsen av ubehag i brystene, men også risikoen for verking i nakke og skuldre.

Tenk på dette når du skal kjøpe en sports-BH

Ikke se så mye på prisen og ikke velg den billigste sports-BH’en bare fordi den er billig. En billig sports-BH kan være bra, men du skal velge en BH som er tilpasset etter brystet ditt og den mengden støtte du behøver, ikke etter hvor mye den koster. En spots-BH har ofte en lang levetid, spesielt om den er av god kvalitet. Med tanke på hvor mye den kommer til å brukes, så blir det ikke så dyrt i lengden. Hold utkikk etter tilbud og salg, da kan innkjøpet bli litt billigere. Hvis du handler online bør du melde deg på Sportamores nyhetsbrev i Sverige, Norge, Finland og Danmark – da går du ikke glipp av noen rabattkoder!

Hvordan finner jeg riktig sports-BH?

Når du skal kjøpe en BH til å bruke på trening, er det to ting du må ta utgangspunkt i: størrelsen på brystene dine og hvilken aktivitet du skal utøve. Jo større bryst, desto mer støtte behøver du og jo mer intensiv trening du skal utføre, desto mer støtte behøver du. En roligere aktivitet krever ikke like mye støtte, da foretrekker man heller en myk, behagelig og følsom BH.

Forskjellen mellom ulike sports-BH’er

Sports-BH’er deles inn i tre kategorier hos Sportamore: lett støtte, medium støtte og mye støtte. En sports-BH med lett støtte passer til aktiviteter med lav intensitet, slik som yoga og styrketrening og brukes med fordel av deg som har liten til middels stor byste. Sports-BH’er med medium støtte passer til middels intensitet og har ofte bredere skulderstropper og bryterrygg. Denne typen BH egner seg for deg med liten til middels stor byste. Til og med små bryster kan bevege seg mye når du for eksempel løper, det vil slite på brystvevet. En BH med mye støtte passer til høyintensive aktiviteter som løping, HIIT, ballsport og ridning. En slik BH passer for deg med middels stor byste, men hovedsakelig deg med stor byste. En high support sports-BH er ofte regulerbar og på grunn av hempene kan du justere BH-en når den tøyer seg (som den ofte gjør etter en stund).

Hva kjennetegner en bra sports-BH?

Det kommer nok ikke som et sjokk, men bare du vet om en sports-BH med push up, en vattert sportstopp eller en sports-BH med bøyle som er den beste modellen for deg! Sammenlign ulike modeller og finn din favoritt! En bra sports-BH sitter stramt slik at brystene ikke beveger seg, og skal gjerne separere brystene for å unngå at de trykkes for mye sammen. Men først og fremst skal en sports-BH sitte komfortabelt på, slik at du kan bevege deg uhindret i den. Hopp og sprett i den før du bestemmer deg for å beholde den, og len deg fremover for å se at brystene ikke faller ut av utringningen.

Hvilken størrelse skal jeg kjøpe?

En sports-BH oppgis enten i størrelse ekstra small til ekstra large, eller i cup størrelser. Ta utgangspunkt i din vanlige BH-størrelse og prøv deretter modellen. Akkurat som når du handler i en fysisk butikk, så har du åpent kjøp når du handler på nettet.

Vedlikeholdsråd for sports-BH’er

Her gjelder det samme som for andre treningsklær: Vask på maks 40 grader og uten skyllemiddel, siden det tetter igjen porene i stoffet. Hvis BH-en har hemper, så vaskes den helst i en vaskepose. Unngå tørketrommel, tørkeskap eller å tørke den på en varmeovn.

Årets trender

I 2019 fortsetter trenden med crop top-lignende sports-BH’er som går litt ned mot midjen og kan brukes i stedet for en singlet (hvis du føler deg komfortabel med det). Bruk gjerne en bomber-lignende treningsjakke over. Ellers er det sterke kulører som rosa, oransje, gul, lilla, grønn og rød som er trendy, gjerne i herlige mønster. Men det er ikke feil om du velger en sports-BH med kamuflasjemønster eller som er svart eller hvit.
back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×