Shaipee svette belte mage justerbar midje

(%)
View Cart


Shaipee svette belte mage justerbar midje

Enten du er på treningsstudioet, trener dans eller spinning, skal på en lang løpetur eller bare trener hjemme, er Sweat Belt perfekt for enhver form for trening. Takket være dets evne til å bidra til å stimulere til svetting og hjelpe den naturlige varmeaktiviteten i kroppen, er dette et treningstilbehør som hører til i enhver treningsøkt for menn og kvinner.

  • Skaper en «badstu-lignende» effekt under trening
  • Glidefri teknologi
  • Slitesterkt, men lett, førsteklasses materiale
  • Komfortabelt å ha på, med fleksible konturer
  • For menn og kvinner av alle former og størrelser
  • Velg mellom stilfulle svart eller rosa

Sweat Belt er laget av et lett men sterkt materiale som er designet for å forme seg etter din spesifikke kroppstype og størrelse for optimal komfort, samtidig som du tillates full bevegelsesfrihet. Dette midjebeltet er et lett tilbehør for treningsrutinen din som kan tas på i løpet av sekunder, og som inkluderer en justerbar stropp for å få en perfekt passform hver gang. Prøv Sweat Belt mens du utfører din vanlige treningsrutine og se hva det kan gjøre for deg!

Svetting og kroppens forbrenning

Forbrenning er kjemisk prosess i kroppen som er ansvarlig for å gjøre maten, eller kaloriene vi spiser til energi. Når stoffskiftet vårt er høyt, kan kroppen bryte ned mer mat, men for de med lavere forbrenning er dette mindre effektivt, slik at overskuddet gjerne lagres som fett. Det er mange måter å øke forbrenningen på, for eksempel å spise visse matvarer og bygge muskelmasse, men en viktig og veldig populær måte er å øke vår indre temperatur gjennom termogenese. Dette kan gjøres med metoder som å spise krydret mat, være i varme temperaturer og ved å trene. Når man gjør disse tingene begynner kroppen vår å produsere svette for å kjøle oss ned.

Hva er et Sweat Belt?

 

 

size

Size

Midje(cm)

Adviced size

S

90

Advice for waistline 60-85cm

M

100

Advice for waistline 85-95cm

L

110

Advice for waistline 95-105cm

XL

120

Advice for waistline 105-115cm

XXL

130

Advice for waistline 115-125cm

Sweat Belt fra Maxmedix er et komfortabelt ‘shaping’-belte som er designet for has på under treningsøkter. Det har også mange andre navn som slankebelte, saunabelte, fett-belte, vekttapsbelte, treningsbelte og midjetrimmer. Sweat Belt fungerer ved å skape en «badstu-lignende» effekt, slik at det er ideelt å ha på seg under trening når kroppens kjernetemperatur økes. Ved å øke kroppens kjernetemperatur (til et trygt og ikke overdrevet nivå) stimuleres kroppen til å svette mer. Normalt sett frigjør kroppen denne overflødige varmen gjennom svette, men beltet bidrar til å beholde varmen i kroppen. Dette kan forsterke kroppens naturlige prosess for å trekke ut vannvekt samt giftstoffer fra mageområdet som beltet dekker.

I tillegg, ettersom Sweat Belt sitter tett rundt magen, kan det også bidra til å støtte magen under trening, noe som kan hjelpe bukmuskulaturen. Det kan i tillegg hjelpe med holdningen og støtte musklene i korsryggen under trening. Dette beltet kan gi disse fordelene med alle typer trening, med alt fra å spasere til høyintensitets treningsøkter. Men jo mer vi trener, jo mer svetter vi, slik at jo tøffere treningen er, jo mer kan effekten av Sweat Belt maksimeres!

Å velge riktig Svette belte for deg

Når du skal velge riktig størrelse, kan du bruke det praktiske størrelseskartet for å finne den rette størrelsen for deg. Husk når du velger din størrelse at beltet kan justeres og er designet for å tilpasse seg til kroppsform og størrelse. Når du kjøper beltet, anbefaler vi å passe på at størrelsen er riktig for deg og når du setter beltet på, må du ikke ha det for stramt slik at det er ubehagelig.

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×