Viktige nyheter

Mangler ved leveranse/skadet vare

Har du fått færre varer enn du har bestilt eller en skadet varer ber vi deg å sende oss bilde av både pakke og varer for å dokumentere dette mot transporter slik at vi kan behandle din forespørsel. Ved manglende bevis kan vi dessverre ikke håndtere forespørsel.

Forsinket leveranse

Vi har motatt flere henvendelser ang. forsinkelse i levering av varer. Det er varer som har blitt bestilt akkurat i tidspunkt når korona nedstengning har begynt å bli åpnet. Vi har medregnet at det vil også føre til normal drift for transport av varer. Det har vist seg å ikke være tilfelle pga begrensning på flytrafikk. Dette har ført til at transport av varer skjer på vei/tog transport eller må stå i kø på flytrafikk.

Våre varer leveres fra utlandet, vi behandler alle ordre innen 12 timer noe som fører til at bestilling blir sendt neste virkedag og det er ikke mulig å avbestille varer iht. til våre generelle vilkår.

Hvis kunde ønsker å avbestille eller returnere er det selvfølgelig lov innen lovbestemt 14 dager. Gjerne ta kontakt med oss slik at vi gir deg ytterlig informasjon for retur.

For ytterligere informasjon , sjekk generelle vilkår.

Takk for støtten

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×