Vintage – det beste av historiske klesskatter

Unike topper utsmykket med paljetter, perler og strass, en nydelig cardigan med sirlige broderier eller en fantastisk Gatsby-aktig kjole fra 1920-tallet. En skreddersydd blazer og en fedorahatt fra 60-tallets gentleman-dager. Er du virkelig heldig, finner du slike elementer som er et stykke godt utført håndverk og «one of a kind».

Når du får velge ditt Vintage smak hos oss du vet få eller ingen andre har, stiger garantert både pulsen og adrenalinet.

Hva er vintage?

Ordet vintage betyr ganske enkelt at noe er av “fin gammel årgang”. Mange har sin egen mening om akkurat hva som definerer “gammelt”, men det som ofte går igjen er at plagget må være fra over 20 år tilbake i tid før det kan kalles vintage. Er plagget eller tilbehøret datert før 1920, defineres det derimot som antikk.

Gå på jakt etter vintage når du er på utkikk etter et plagg, en veske eller et belte som ikke er allemannseie. Kanskje det til og med skjuler seg en spennende historie bak objektene?

Jakten på vintage

Øvelse gjør mester – også når det gjelder vintage-shopping. Jo flere ganger du graver, desto raskere får du øye på de unike kuppene.

De aller største skattene finner du om du stikker innom framtidenskjop.no. De unike tilbud forsvinner fort og det lønner seg derfor å være blant de første til mølla.

Selve jakten er nettopp noe av sjarmen med å shoppe vintage og det vil garantert krible i magen. Er du virkelig heldig kan du også finne godbiter som strekker seg helt tilbake til 20- og 30-tallet. Et tips er å se etter rene stoffer som silke, ull, lin og bomull – disse holder seg pene år etter år.

Trippel bonus

En kombinasjon av nytt og gammelt gir stilen din både karakter og et spennende uttrykk. Med noen unike vintage-elementer i garderoben kan du enkelt feire din egen individualitet. Særpregede og iøynefallende smykker, brosjer, belter, vesker eller annet tilbehør gir antrekket personlighet, og det er ekstra gøy å kunne si at det kanskje stammer fra 1940-tallet!

Det å kjøpe vintage gir deg i tillegg en trippel bonus – du får noe ikke alle andre har, du sparer penger og du sparer tid ved å kjøpe online. Ikke så rart det er blitt populært blant mannen og kvinnen på gata – og kjendiser.

På et stramt budsjett

Høy kvalitet vintage klær er ganske dyrt, spesielt hvis varen er i en god, brukbar tilstand. Ikke alle har råd til en autentisk 1950-talls ullstrøk eller en 1970-fløyels jumpsuit. Samtidig vil en rimelig kopi gjøre det bra!

Finn stil innen Vintage og begynn skattejakten!

Vet du at Vintage klær har blitt Urban Outfitters. Det har blitt en hot trend innen urbanism. Trend å kjøpe Urban Outfitters er økende og det er tiden for deg å kjøpe en vintage til deg også.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hold deg oppdatert
Register now to get updates on promotions and coupons

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×