VITALmaxx Shiatsu nakkemassasje apparat

Out of stock
(%)


VITALmaxx Shiatsu nakkemassasje apparat

VITALmaxx Shiatsu nakkemassasje 12V

Farge / farger i settet / farger assortert i emballasjeenheten: grå / lilla

Varestørrelse i cm: Lengde: 40 Bredde: 55 Høyde: 20

Produktgruppe: Velvære / Skjønnhet / Helse, Velvære

Ideell for muskelavslapping, Med 8 roterende massasjekuler, Med tether – hendene forblir frie, Inkludert vibrasjonsfunksjon, Automatisk utkobling etter 15 minutter, For skulder og nakke,

VITALmaxx Shiatsu nakke massasje i grå-lilla med belte

Få din velværemassasje hjemme med «VITALmaxx» Shiatsu massasjeenhet! Teknikken til Shiatsu kommer fra japansk og betyr bokstavelig talt «fingerpress». «VITALmaxx» Shiatsu-massasjeapparatet gir deg en massasjeopplevelse som er veldig lik den til Shiatsu – hvor som helst og når du vil! Bare plasser massasjeapparatet der du vil, og slapp av musklene i skulder- og nakkeområdet eller på lårene og underbena. Den integrerte funksjonen for rødt lys og den svingbare lysvibrasjonen sørger for ekstra velvære – enten det er hjemme eller ved skrivebordet. Takket være den praktiske stroppen har du alltid hendene frie under massasjen og kan lese for eksempel. Unn deg en pause fra hverdagen når som helst med «VITALmaxx» Shiatsu massasjeapparat.

Detaljer:
– Materiale: PA, ABS, stål
Dimensjoner (L x B x H): ca. 40 x 55 x 20 cm
Kabellengde: 2,10 m
– Strøm: 240V, 50-60 Hz, 24 W.
– Leveringsomfang: 1 massasje, 1 belte og 1 nettverksadapter
– Merknader: Enheten er ment å løsne nakke- og ryggmuskulaturen og brukes til avslapning. Enheten kan også brukes til å massere mage-, gluteal- og benmuskulaturen. Det er ikke en erstatning for medisinsk nødvendig behandling.

  

back to top
Top

Vi bruker informasjonskapsler (”cookies\\ Personvern and Generelle vilkår

Shopping cart

×